OM OSS

Dedikert og profesjonell samarbeidspartner i ansettelser, headhunting og innleie

VÅR HISTORIE

 

Karriereflyt AS ble stiftet i 2022 av Øyvind Haugen, som har sin bakgrunn i bedriftsøkonomiske fag- i tillegg til en stabil erfaring fra rekruttering og bemanning som skal til for at både kandidater og kunder skal bli fornøyde.

Selskapet er et nytenkende byrå rundt fokuset ved kandidatutvelgelser og behovsanalyser hos kunder. Et av våre viktigste prinsipp er at kandidater presenteres og blir vurdert ut ifra et helhetlig bilde, hvor vi ser kandidaten fra andre perspektiv enn bare erfaring, skole og karakterer. Våre kandidater skal bli vurdert som en potensiell ressurs også ut ifra personlige evner og egenskaper.

Kunder skal hos oss vite at deres behov blir hørt, hvor vi går i dybden av måter å komme fram til en leveranse som skaper synergi og flyt i deres drift. Kandidater som formidles av Karriereflyt skal alltid være engasjert i tråd med preferanser og behov som er redegjort i forkant av ansettelse/utleie.

EN DEL AV JOBBKRETSER

Jobbkretser er en bemanningskjede med mer enn 20 avdelinger i Norge, hvor Karriereflyt AS er en av dem. Alle avdelingene opererer med eget navn og merkevare, der hvor vår markedsføring og drift tar plass under Karriereflyt sitt navn.

Jobbkretser er hovedkontoret vårt hvor de har lønnsavdeling, HR-avdeling, kvalitetsavdeling samt supportavdeling for kunder og ansatte. Våre utleide kandidater vil som hovedregel formelt sett være ansatt i Jobbkretser AS, hvor de kan være trygge på at de mottar lønn basert på trygge rammer og rutiner.

Jobbkretser er NHO Medlem, revidert arbeidsgiver, ISO-sertifisert, EPIM/JQS-registrert Start Bank Registret, medlem av samarbeid for sikkerhet og godkjent renholds-bedrift. Våre kunder og kandidater kan derfor være trygge på at alle formaliteter er ivaretatt.

Our Team With Skills

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip exea commodo consequat.

John Doe

John Doe

Risk Management

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Sharon Brinson

Sharon Brinson

CEO

Ut enim ad minim veniam quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Felix Mercer

Felix Mercer

HR Manager

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore.

Web Design
SEO Services
Brand Marketing

Testimonials

Kontakt oss i dag for tilbud om bistand

KONTAKT OSS