Vi tilbyr:

VÅRE KJERNETJENESTER

REKRUTTERING

Før vi setter i gang med å finne den rette kandidaten til et oppdrag må vi først bli kjent med bedriftens behov og ønsker,  kompetansekrav og arbeidsoppgaver. Når vi har alt dette på plass, kan vi gå i gang med å finne den perfekte kandidaten for deg.

UTLEIE AV PERSONELL

Selv ved et midlertidig behov, er det viktig for oss at kunden får den kompetansen og kvaliteten de trenger av våre kandidater. For å finne den rette medarbeideren, gjennomgår våre kandidater en grundig utvelgelsesprosess med personlig intervju og referansesjekk. Slik sikrer vi at vi finner rett person til jobben.

RÅDGIVNING

Våre rådgivere er engasjert med den nødvendige kompetanse og erfaring som skal til for å kunne bistå kandidater i karriereveien. Vi ønsker å bidra til at kandidatene med vår bistand skal være rustet til å ta de rette valgene og stegene i sin karriere.

BEDRIFT PÅ UTKIKK ETTER KANDIDAT?

Karriereflyt kan hjelpe deg. Ta kontakt for en konsultasjon og et sammensatt pristilbud, eller se vår prisliste lengre ned på siden for øvrige produkter/tjenester.

HAR DIN BEDRIFT BEHOV FOR INNLEIE?

Har din bedrift et midlertidig behov for arbeidskraft, og ønsker et tilbud fra Karriereflyt på innleie av den rette kandidat? Ta kontakt med oss for konsultasjon og pris:

HAR DU BEHOV FOR VÅR RÅDGIVNING?

Ta kontakt med oss for en gratis konsultasjonstime (à 45 min), slik at vi kan kartlegge dine behov, og dermed legge en plan og et tilbud for hvordan vi kan hjelpe deg.

ENKLE PROSESSER

Dersom du som bedrift har et avgrenset behov for bistand til rekrutteringsprosessen, eller ønsker å ta eierskap til deler av prosessen selv, har vi dannet en prisliste med ulike pakker for standardiserte prosessoppgaver som vi kan bistå med. Dersom du ønsker et tilbud på rekrutteringsprosessen i sin helhet, ber vi deg ta kontakt for et uforpliktende tilbud på en prosess skreddersydd etter deres behov.

ANNONSERING:

Vi formulerer en annonse på vegne av din bedrift. Du gir oss en beskrivelse og en redegjørelse for den utlyste stillingen. Vi formulerer annonsen på bakgrunn av informasjon vi mottar. Vi gir løpende rapport om søknader.

TA KONTAKT FOR TILBUD

SCREENING:

VI tar oss av prosessen rundt annonsering som beskrevet, i tillegg til at vi gjør avsjekk, referansesjekk og stiller kontroll spørsmål til jobbsøkerne, slik at du som bedrift sitter igjen med en liste med kandidater som er potensielle for 1. gangsintervju.

TA KONTAKT FOR TILBUD

PERSONLIGHETSTEST & EVNETEST

Personlighetstest:
I samarbeid med Ebber AS tilbyr Karriereflyt personlighetstesting av kandidater som en del av rekrutteringsprosessen. Vi tilbyr og testing som en tjeneste for både kandidater og kunder individuelt sett for kartlegging av psykrometriske faktorer.
Ebber tilbyr kontinuerlig oppdaterte og forskningsbaserte psykometriske tester. Ved å kartlegge kandidatenes personlige evner og egenskaper sørger ebber for at du har et godt datagrunnlag for å velge rett person til jobben.

Evnetest:
Som en del av samme test og samarbeid med Ebber, tester vi også kandidatens evne til å prosessere informasjon og evne til å prestere under press.

Ta kontakt med oss for å vite mer om tjenestene, samt vilkår og rammer.